Totaalleverancier voor jouw sportvereniging

Clubfabriek.nl levert de bouwstenen voor grote en kleine sportverenigingen. Bij ons kun je terecht voor alles van club- en teamwear tot trainingsmaterialen.

PLAN EEN KENNISMAKING

vrijblijvend en zonder verplichtingen
Nu met unieke

sponsordeal

voor jouw

vereniging!

AL 100+ CLUBS
GINGEN JE VOOR
GRATIS CLUBSHOP
VOOR LEDEN
KORTINGEN OP
CLUBBESTELLINGEN
LAAGDREMPELIG
EN CLUBGERICHT

WIJ ZIJN ER VOOR JOUW VERENIGING

Met onze jarenlange ervaring en praktijkgerichte instelling ontzorgen we jouw club. Sluit je net als tientallen andere verenigingen aan bij Clubfabriek.nl en profiteer van een gratis clubshop voor leden, kortingen op clubbestellingen, gratis custom ontwerp en onze laagdrempelige en clubgerichte ondersteuning.

WAAR KUNNEN WE JE MEE HELPEN?

WEDSTRIJDSHIRTS

Wil je een uniek custom design of een laagdrempelig ontwerp? We helpen je graag jullie wedstrijdshirts vorm te geven in alle merken, kleuren en modellen.

CLUB- EN TEAMWEAR

Uniformiteit in kleding binnen en buiten het veld: daarmee sta je voor het eerste fluitsignaal al 1-0 voor. Onze merken met jullie clublogo, -sponsoren en -kleuren.

SPORTMATERIALEN

Van de bekende ballenmerken voor in- en outdoorsporten tot trainingsmaterialen. Jouw vereniging kan jaren vooruit met ons breede assortiment sportmaterialen.

WIJ ZIJN TROTSE LEVERANCIER VAN O.A.

bekijk ons volledige portfolio

VEEL GESTELDE VRAGEN

 1. Hoe werkt het?
  Jouw vereniging sluit zich aan bij Clubfabriek.nl en krijgt in ruil daarvoor onder andere korting op een door jullie gekozen merk, een gratis clubshop en een sponsorship. Er zijn geen verborgen kosten of verplichtingen.
 2. Kunnen we zelf kiezen?
  Uiteraard! Je bepaalt bij het samenstellen van jullie kleding alles zelf: van het merk tot de opdrukken. Ook kies je natuurlijk zelf welke producten je wel of niet afneemt.
 3. Is custom design mogelijk?
  Wil je een uniek tenue, dan kun je kiezen voor custom design. Jouw vereniging levert de opzet of ideeën aan en ons ontwerpteam gaat voor je aan de slag. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor standaardlijnen te kiezen en die verder te customizen.
 4. Zijn jullie landelijk actief?
  Onze thuisbasis bevindt zich in Sneek, maar we leveren aan verenigingen in heel Nederland. Je bestellingen worden geleverd door DPD. Natuurlijk ben je ook welkom bij ons op kantoor, de koffie staat altijd klaar!
 5. Kan ik ook een losse bestelling plaatsen?
   Je kunt natuurlijk ook een losse bestelling bij ons plaatsen, maar dan kom je mogelijk niet in aanmerking voor onze sponsordeal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Laten we kennismaken!

We horen graag vrijblijvend wat we voor jouw vereniging kunnen betekenen.