Voor verenigingen

Clubfabriek.nl is totaalleverancier voor de moderne sportvereniging. Van club- en teamwear tot trainingsmaterialen en verbruiksartikelen. Alles is verkrijgbaar onder één dak. Met oog voor kwaliteit, vlotte levering en een goede prijs. Heb je vragen? We staan je langs deze wegen graag vrijblijvend te woord.
 
 Robey-logo Craft-logo Erima-logo JAKO-logo

Sluit je aan en scoor met Clubfabriek.nl

Tientallen clubs en verenigingen gingen jullie al voor en profiteren van onze totaalservice en dienstverlening. We zetten met trots onze een selectie van onze klanten voor je onder elkaar.

Bekijk alle verenigingen
JAKO-sportkleding en clubwear

Club- en teamwear

Voor een representatieve uitstraling van een speler, team en vereniging is professionele sportkleding essentieel. Wij leveren alle grote merken en voorzien deze in eigen beheer van de door jou gewenste bedrukking.

Meer informatie

Gratis clubshop

Bepaal een interessant assortiment en open kosteloos een eigen clubshop. Volledig aangepast op de wensen van jouw leden. Zo is jouw vereniging helemaal bij de tijd. Bovendien valt een deel van de opbrengst terug aan de club.

Meer informatie
JAKO-ballen

Sportmaterialen en -benodigdheden

Met het goede materiaal sta je altijd 1-0 voor. Voor alle sporten hebben wij de juiste wedstrijd- en trainingsbenodigdheden beschikbaar in ons ruime assortiment. Dat maakt scoren nóg gemakkelijker!

Meer informatie

Merchandise

Echte fans van jouw vereniging kunnen niet zonder custom-made merchandise. Van fanshawls tot minikits en van vaantjes tot mokken: alles is mogelijk. Je ontvangt van ons altijd een gratis ontwerp!

Meer informatie

Verbruiksartikelen

Van kantine-artikelen tot toiletbenodigdheden: ons ruime assortiment biedt mogelijkheden voor jouw vereniging. Dankzij onze scherpe inkoopdeals profiteert ook jouw club eenvoudig.

Meer informatie

Over Clubfabriek.nl

Laagdrempeligheid, kennis van zaken en een gezonde dosis Sneker nuchterheid. Daar kun je bij ons op rekenen. Met oog voor kwaliteit, vlotte levering en een goede prijs. 

Lees ons verhaal

Neem contact met ons op