Over ons

Clubfabriek.nl is totaalleverancier voor de moderne sportvereniging. Van teamwear tot trainingsmaterialen en verbruiksartikelen. Alles is verkrijgbaar onder één dak. Met oog voor kwaliteit, vlotte levering en een goede prijs. 

Onze jarenlange ervaring in de voetbalpraktijk liet ons inzien dat de markt voor sportverenigingen wel een frisse wind kan gebruiken. Laagdrempelig, met kennis van zaken en met een gezonde dosis Sneker nuchterheid hebben wij daarom zelf de stoute sportschoenen aangetrokken.

Wij zijn er van overtuigd dat het anders kan en dat het belang en het gemak voor de sportvereniging voorop kan staan. Samen met onze leveranciers werken we iedere dag aan ons doel om verenigingen van de aftrap tot een met het vieren van de overwinning te ontzorgen. Scoren jullie met ons mee?

Onze company timeline

Juni 2020 - Oprichting van Clubfabriek.nl

November 2020 - Verhuizing naar eerste pand aan de Smidsstraat

Oktober 2021 - Verhuizing naar groter pand aan de Zeilmakersstraat

December 2021 - Partnership TG Groep en groei met 30+ verenigingen

Februari 2021 - Eerste koppeling aan Jeugd Sponsor Actie van Poiesz Supermarkten

December 2022 - Uitbreiding met Sportkledingfabriek.nl voor consumentenverkoop

Juni 2023 - Nieuw record: 100 aangesloten verenigingen

Januari 2024 - Start Workwearfabriek.nl voor bedrijfskleding

Werken bij Clubfabriek.nl

We zijn altijd op zoek naar het beste talent voor ons team. Wil bij ons komen werken? Alle openstaande vacatures vind je via de onderstaande button.

Bekijk de vacatures

Voor verenigingen

Clubfabriek.nl is totaalleverancier voor de moderne sportvereniging. Van club- en teamwear tot trainingsmaterialen en verbruiksartikelen. Alles is verkrijgbaar onder één dak.

Meer informatie