Clubfabriek.nl nieuwe TG-partner voor Textielstra.nl-verenigingen

Clubfabriek.nl nieuwe TG-partner voor Textielstra.nl-verenigingen

Vanaf 1 november is Clubfabriek.nl verbonden aan de TG-groep als partner voor de Textielstra.nl-sportverenigingen. Met ingang van 1 december worden deze verenigingen bediend door het team van Clubfabriek.nl.

Textielstra is al jaren bekend bij vele verenigingen in Friesland als trotse leverancier van sportkleding en sportmaterialen. De toekomst en focus van Textielstra ligt echter bij het bedienen van bedrijven in bedrijfskleding en in sport bij bedrijven. Om geen focus te verliezen op het uitstekend blijven bedienen van sportverenigingen, is met Clubfabriek.nl een unieke samenwerking overeengekomen.

Harry Diekstra, eigenaar van Textielstra: “Met Clubfabriek.nl kiezen we voor energieke lokale mensen die goed bekend zijn bij de verenigingen en die meer tijd kunnen besteden om deze verenigingen nog beter te ondersteunen.” Op de achtergrond blijft Textielstra betrokken door de inkoop, bedrukkingen en leveringen te verzorgen. Clubfabriek.nl neemt alle communicatie over, zal de verantwoordelijkheid hebben over de webshops, de klantenservice en zal de gesprekspartner zijn bij contracten. “Hiermee maken we weer een flinke stap voorwaarts,” aldus Diekstra.

Over Clubfabriek.nl

Clubfabriek.nl is totaalleverancier voor de moderne sportvereniging. Van teamwear en trainingsmaterialen tot verbruiksartikelen en dienstverlening. Alles wordt geleverd onder één dak met oog voor kwaliteit, vlotte levering en een goede prijs.

“Verenigingen en hun vrijwilligers staan bij ons op nummer één. Samen met de TG-groep werken we iedere dag aan ons doel om hen van de aftrap tot en met het vieren van de overwinning te ontzorgen. De ervaring en kunde van de TG-groep, gecombineerd met onze kennis van het verenigingsleven en de sportpraktijk, gaat er de komende jaren voor zorgen dat we als Clubfabriek.nl de verenigingen op de best mogelijke denkbare manier volledig kunnen bedienen.”

Over de TG groep

De TG groep faciliteert ondernemers in (met name) bedrukte bedrijfs-, en sportkleding op het gebied van webshops, klantenservice, administratie, inkoop, bedrukken en logistiek zodat deze ondernemer zich kan richten op het groeien in zijn/haar regio. De ondernemer behoudt daarbij volledig de eigen identiteit. De TG groep bestaat uit de bedrijven Textielstra (sport- en bedrijfskleding), Bouwwaar (bedrijfskleding) en Mayd (design en communicatie) en heeft samenwerkingsovereenkomsten met Bedrijfskleding Handelshuis en Hendriks Bedrijfskleding. Met ingang van 1 november 2021 is Clubfabriek.nl partner van de TG groep geworden.