Sponsoring en MVO

Als onderneming vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor de omgeving waarin wij actief zijn. We leggen je graag uit waarom wij sponsoring inzetten en welke keuzes wij maken op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Sponsoring

Lokale verenigingen, stichtingen en organisaties helpen wij graag om hun doelen te bereiken. Wij ondersteunen graag waar mogelijk. Dat hoeft niet altijd financieel te zijn, maar kan ook een publicitaire of organisatorische achtergrond hebben. Onze focus ligt daarbij op organisaties met een sportief en maatschappelijke achtergrond.

We ontvangen regelmatig verzoeken voor sponsoring. Helaas kunnen we niet ieder initiatief ondersteunen. Om een weloverwogen keuze te maken, vragen we je om je verzoek zo duidelijk mogelijk bij ons in te dienen. Dat kan via sponsoring@clubfabriek.nl

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Milieu-icoon

We vinden het belangrijk om onze impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Daarom is ons hele kantoor ingericht met ledverlichting. Onze afvalstromen worden gescheiden ingezameld en waar mogelijk gerecycled.

Verzendverpakking: een tweede leven

Is een verzendverpakking herbruikbaar? Dan geven wij deze een tweede leven. Het kan dus zomaar zijn dat je een doos van ons ontvangt die eerder gebruikt is. Zo besparen we met z'n alleen een hoop karton.