Club- en teamwear

In goed verzorgde, uniforme en comfortabele kleding staat jouw team of vereniging al voor het eerste fluitsignaal op voorsprong. Daarom bieden we bij Clubfabriek.nl alles onder één dak: alle grote merken, in-house ontwerp en bedrukking en kennis van zaken. Wij ontzorgen vrijwilligers en helpen teams, clubs en verenigingen te scoren.

Uniforme clubwear

Een uniforme lijn van de jongste jeugd tot en met de veteranen. Daarmee lopen jong en oud er binnen en buiten de lijnen er goed verzorgd en gelijk bij. Met kleding die volledig is afgestemd op het team, zodat deze altijd uitstekend aansluit bij het gewenste draagmoment. Bovendien kunnen leden terecht in een gratis clubshop, waarbij alles van inrichting tot verzending volledig wordt verzorgd.

 Robey-logo Craft-logo Erima-logo JAKO-logo

Kies uit de kledinglijnen van de grootste en bekendste sportmerken van de Nederlandse velden. JAKO, Erima, Craft én Robey Sportswear bieden hun volledige assortiment aan via Clubfabriek.nl. Daarnaast bieden wij een uitgebreid en voordelig huismerk, waardoor ons aanbod aansluit bij vrijwel iedere sport en gelegenheid.

Eigen ontwerp

De liefde voor je clubtenue. ‘Jouw shirt’, dat is niet zomaar iets. Strijden voor je club, je team, je vrienden én het clublogo op je hart. Daarom ontwerpen samen met verenigingen unieke custom-made wedstrijdshirts, die volledig kunnen worden aangepast aan de clubkleuren en stijl van de vereniging.

Catalogus Catalogus Robey Sportswear Catalogus Catalogus Erima
Catalogus Catalogus Craft Catalogus Catalogus JAKO

Leasemogelijkheden

Voor een vast laag tarief per maand is het mogelijk om team- en clubwear via Clubfabriek.nl te laten financieren. Een uniforme uitstraling van de vereniging is daarmee gegarandeerd, terwijl de kosten beheersbaar blijven omdat deze worden verdeeld over de looptijd van de financiering.

Meer informatie

Meer voor verenigingen

Clubfabriek.nl is totaalleverancier voor de moderne sportvereniging. Van club- en teamwear tot trainingsmaterialen en verbruiksartikelen. Alles is verkrijgbaar onder één dak.

Meer informatie