Gratis clubshop

Leden de mogelijkheid bieden om jullie eigen unieke en complete clublijn eenvoudig aan te schaffen: dat kan in jullie eigen custom-build webshop.

Jouw vereniging volledig ontzorgd

Clubfabriek.nl combineert de kennis van jullie club en haar kledinglijn met eigen technische expertise en neemt de vereniging het volledige productie-, verkoop- en verzendproces uit handen. Zo hebben de leden de kans om altijd in clubwear te sporten, kunnen supporters er bij lopen als echte fans en is de kledinguitstraling naar buiten toe professioneel en uniform. En dat zonder dat de vereniging er omkijken naar heeft.

Snel en direct thuisbezorgd

Bestellingen geplaatst in de webshop kunnen snel, eenvoudig en veilig worden afgerekend en worden direct bij de klant thuis bezorgd. Bovendien ontvangt de vereniging altijd een percentage van de opbrengst. Ook is het mogelijk het assortiment uit te breiden met aanvullende (eigen) artikelen en kunnen deze producten ook in een fysieke offline clubwinkel worden aangeboden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Tientallen verenigingen gingen jullie al voor, bekijk een selectie:

Totaalleverancier voor de moderne sportvereniging

Van teamwear tot sportmaterialen en van verbruiksartikelen tot uitgebreide dienstverlening voor verenigingen. Bij Clubfabriek.nl bieden we alles onder één dak en zijn we dé totaalleverancier voor jouw club. We vertellen je graag wat we voor jouw vereniging kunnen betekenen.

Meer informatie