Ontwerp jouw tenue met de JAKO Team Creator

 

Met de JAKO Team Creator kent jullie creativiteit geen grenzen! Ontwerp jullie teamoutfit geheel naar eigen wens. In een handomdraai realiseren jullie nieuwe en originele sportkledij.


 

Vul onderstaand formulier in en krijg direct en vrijblijvend toegang tot de JAKO Team Creator

Totaalleverancier voor sportvereniging

Bij Clubfabriek.nl zorgen we ervoor dat jouw team of vereniging al uitblinkt voordat de wedstrijd begint, dankzij onze goed verzorgde, uniforme en comfortabele kleding. Daarom bieden we bij Clubfabriek.nl alles onder één dak: alle grote merken, in-house ontwerp en bedrukking en kennis van zaken

Onze diensten ontlasten vrijwilligers en ondersteunen teams, clubs en verenigingen om te excelleren. We creëren samen met verenigingen unieke, op maat gemaakte wedstrijdshirts die volledig aangepast kunnen worden aan de clubkleuren en stijl.

Ontdek de kledinglijnen van de grootste en bekendste sportmerken van Nederlandse sportvelden zoals JAKO, Erima, Craft en Robey Sportswear, allemaal beschikbaar via Clubfabriek.nl. Daarnaast hebben we een uitgebreid en voordelig eigen merk, waardoor ons aanbod geschikt is voor bijna elke sport en elke gelegenheid.

 • Club- en teamwear

  Voor een representatieve uitstraling van een speler, team en vereniging is professionele sportkleding essentieel. Wij leveren alle grote merken en voorzien deze in eigen beheer van de door jou gewenste bedrukking.

 • Gratis clubshop

  Bepaal een interessant assortiment en open kosteloos een eigen clubshop. Volledig aangepast op de wensen van jouw leden. Zo is jouw vereniging helemaal bij de tijd. Bovendien valt een deel van de opbrengst terug aan de club.

 • Betrouwbare Partner

  Laagdrempeligheid, kennis van zaken en een gezonde dosis Sneker nuchterheid. Daar kun je bij ons op rekenen. Met oog voor kwaliteit, vlotte levering en een goede prijs

 • ONS Sneek

 • SC Joure

 • Pitch & Putt Koudum

 • VV Harkemase Boys

1 van 4

Plan een vrijblijvend gesprek

We helpen je graag om de beste keuze te maken voor jouw organisatie. Plan direct een gratis en vrijblijvende afspraak in met een van onze teamleden.