Verenigingen profiteren dubbel tijdens Jeugd Sponsor Actie

Verenigingen profiteren dubbel tijdens Jeugd Sponsor Actie

De Poiesz Jeugd Sponsor Actie biedt verenigingen de kans om langgekoesterde wensen en mooie projecten in vervulling te laten gaan. Bij Clubfabriek.nl staat tijdens de Jeugd Sponsor Actie voor alle clubs de verdubbelaar aan en is de opbrengst een keer zoveel waard!

De 17e Jeugd Sponsor Actie loopt van 14 februari tot en met 10 april 2022. Klanten van Poiesz Supermarkten kunnen in deze periode munten verzamelen voor hun club of vereniging. Het aantal munten bepaalt de hoogte van het sponsorbedrag dat uiteindelijk door  Poiesz Supermarkten aan de betreffende organisatie wordt geschonken.

Na afloop van de actie kunnen de deelnemende verenigingen de opbrengst van de actie bij Clubfabriek.nl dubbel besteden en kiezen uit een uitgebreid assortiment van kleding- en sportmaterialen van de grootste en bekendste sportmerken, zoals Erima, Jako, Robey Sportswear en Craft. Voor de beste keuze kunnen zij gratis gebruikmaken van het professionele (kleding)advies van Clubfabriek.nl.

Verenigingen die eerdere hebben deelgenomen aan de Jeugd Sponsor Actie zijn gewend dat deze actie in samenwerking met Textielstra.nl werd aangeboden. De dienstverlening aan verenigingen is sinds 1 december overgenomen door Clubfabriek.nl.

Op deze pagina hebben we alle informatie over de Jeugd Sponsor Actie 2022 en de verdubbelaar onder elkaar gezet. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via klantenservice@clubfabriek.nl of bel tijdens kantooruren 085-0600230. Het enthousiaste en betrokken team van Clubfabriek.nl staat voor je klaar.