Gepersonaliseerde Teamwear voor Jouw Sportclub

In goed verzorgde, uniforme en comfortabele kleding staat jouw team of vereniging al voor het eerste fluitsignaal op voorsprong. Daarom bieden we bij Clubfabriek.nl alles onder één dak: alle grote merken, in-house ontwerp en bedrukking en kennis van zaken. Wij ontzorgen vrijwilligers en helpen teams, clubs en verenigingen te scoren.

Uniforme clubwear

Een uniforme lijn van de jongste jeugd tot en met de veteranen. Daarmee lopen jong en oud er binnen en buiten de lijnen er goed verzorgd en gelijk bij. Met kleding die volledig is afgestemd op het team, zodat deze altijd uitstekend aansluit bij het gewenste draagmoment. Bovendien kunnen leden terecht in een gratis clubshop, waarbij alles van inrichting tot verzending volledig wordt verzorgd.

 Robey-logo Craft-logo Erima-logo JAKO-logo

Kies uit de kledinglijnen van de grootste en bekendste sportmerken van de Nederlandse velden. JAKO, Erima, Craft én Robey Sportswear bieden hun volledige assortiment aan via Clubfabriek.nl. Daarnaast bieden wij een uitgebreid en voordelig huismerk, waardoor ons aanbod aansluit bij vrijwel iedere sport en gelegenheid.

Ontwerp jouw tenue met de JAKO Team Creator 

Met de JAKO Team Creator kent jullie creativiteit geen grenzen! Ontwerp jullie teamoutfit geheel naar eigen wens. In een handomdraai realiseren jullie nieuwe en originele sportkledij.

Ga Van Start Met Configureren

Totaalleverancier voor sportvereniging

Bij Clubfabriek.nl zorgen we ervoor dat jouw team of vereniging al uitblinkt voordat de wedstrijd begint, dankzij onze goed verzorgde, uniforme en comfortabele kleding. Daarom bieden we bij Clubfabriek.nl alles onder één dak: alle grote merken, in-house ontwerp en bedrukking en kennis van zaken

Onze diensten ontlasten vrijwilligers en ondersteunen teams, clubs en verenigingen om te excelleren. We creëren samen met verenigingen unieke, op maat gemaakte wedstrijdshirts die volledig aangepast kunnen worden aan de clubkleuren en stijl.

Ontdek de kledinglijnen van de grootste en bekendste sportmerken van Nederlandse sportvelden zoals JAKO, Erima, Craft en Robey Sportswear, allemaal beschikbaar via Clubfabriek.nl. Daarnaast hebben we een uitgebreid en voordelig eigen merk, waardoor ons aanbod geschikt is voor bijna elke sport en elke gelegenheid.

Bekijk Sportmerken Catalogi

Ontdek de kledinglijnen van de grootste en bekendste sportmerken op Nederlandse sportvelden, zoals JAKO, Erima, Craft en Robey Sportswear. Door het onderstaande formulier in te vullen, kun je de catalogi van een of meerdere van deze merken downloaden. Deze catalogi geven je een uitgebreid overzicht van de nieuwste collecties en de vele mogelijkheden om jouw team in de beste sportkleding te laten schitteren. Vul het formulier in en laat je inspireren door de hoogwaardige en veelzijdige sportkleding die wij te bieden hebben.

 • Club- en teamwear

  Voor een representatieve uitstraling van een speler, team en vereniging is professionele sportkleding essentieel. Wij leveren alle grote merken en voorzien deze in eigen beheer van de door jou gewenste bedrukking.

 • Gratis clubshop

  Bepaal een interessant assortiment en open kosteloos een eigen clubshop. Volledig aangepast op de wensen van jouw leden. Zo is jouw vereniging helemaal bij de tijd. Bovendien valt een deel van de opbrengst terug aan de club.

 • Betrouwbare Partner

  Laagdrempeligheid, kennis van zaken en een gezonde dosis Sneker nuchterheid. Daar kun je bij ons op rekenen. Met oog voor kwaliteit, vlotte levering en een goede prijs

 • ONS Sneek

 • SC Joure

 • Pitch & Putt Koudum

 • VV Harkemase Boys

1 van 4

Plan een vrijblijvend gesprek

We helpen je graag om de beste keuze te maken voor jouw organisatie. Plan direct een gratis en vrijblijvende afspraak in met een van onze teamleden.