Oplossingen voor bedrijven

Unieke bedrijfssportkleding

Bij Clubfabriek.nl is het mogelijk voor bedrijven om hun eigen bedrijfssportkleding op maat te laten maken in hun eigen stijl en vormgeving. Of het nu gaat om een groot of klein aantal stuks, wij bieden u  de mogelijkheid om een uniek ontwerp te creëren, geheel aangepast aan de wensen van uw onderneming.

Online medewerkershop

De online omgeving van Clubfabriek.nl biedt de mogelijkheid om - volledig in de stijl van uw onderneming - een efficiënt en eenvoudig systeem in te laten richten voor uw medewerkers. Medewerkers kunnen een eigen account aanmaken en inloggen in deze omgeving. Hier krijgen ze toegang tot het geselecteerde aanbod van uw sportkleding en kunnen ze met hun toegewezen tegoed eenvoudig online hun keuze maken. 

Volledig verzorgd

Wij bieden ondernemers een totaaloplossing op het gebied van bedrijfssportkleding, waarbij uw bedrijf volledig ontzorgt wordt. Vanaf het ontwerp tot de verzending, wij nemen al het werk uit handen.

  1. Ontwerp: wij helpen u om uw unieke ontwerp creëren en dit aanpassen aan de wensen en stijl van uw onderneming. Clubfabriek.nl zorgt ervoor dat het ontwerp wordt omgezet naar een productieklare tekening.

  2. Productie: wij verzorgen de productie van de bedrijfssportkleding. Dit betekent dat u niet zelf op zoek hoeven naar producten en merken dat wij voor alle toepassingen en gebruik de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid waarborgen.

  3. Verzending: wij verzenden de bedrijfssportkleding direct naar uw medewerkers of naar een centraal punt binnen uw bedrijf. Dit betekent dat u niet zelf aan de slag hoeft te gaan met de uitlevering van uw kleding.

  4. Inrichting: wij biedt ondernemers de mogelijkheid om een online omgeving in te richten voor medewerkers om sportkleding aan te schaffen. Bedrijven hoeven zich hierdoor niet zelf bezig te houden met de inrichting van een webshop en de verwerking van bestellingen, ook dit wordt volledig uit handen genomen.

JAKO-sportkleding en clubwear

Moderne oplossingen voor uw bedrijf

Wij vertellen u graag alles over onze praktische en technische mogelijkheden voor professionele bedrijfssportkleding, medewerkershops en -tegoeden

Bekijk de mogelijkheden

Winst door sporten in (bedrijfs)stijl

De toegevoegde waarde van bedrijfssportkleding is bewezen. Niet alleen voor uw onderneming, maar ook voor uw medewerkers.

Bekijk de voordelen

Neem contact op met onze specialisten

Onze medewerkers denken graag met u mee en voorzien u van alle benodigde informatie. Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan u graag te woord!

Neem vrijblijvend contact op

Over Clubfabriek.nl

Laagdrempeligheid, kennis van zaken en een gezonde dosis Sneker nuchterheid. Daar kun je bij ons op rekenen. Met oog voor kwaliteit, vlotte levering en een goede prijs. 

Lees ons verhaal

Neem contact met ons op